KC Rivers novi igrač Reala?

Amerikanac u Realu

KC Rivers novi igrač Reala?

M. Šljivak

Američki košarkaš KC Rivers veoma je blizu potpisa za Real Madrid...

Kraljevi u novu sezonu ulaze s velikim ambicijama i već su angažovali nekoliko igrača. Andres Nocioni i Jonas Mačiulis su već potpisali ugovore, a sada su u Realu jako blizu potpisa ugovora s 27-godišnjim Amerikancem KC Riversom.

Nekadašnji student Clemson univerziteta nastupao je za nekoliko evropskih timova. Igrao je za Benetton, Virtus, Roanne, Lokomotiv i Khimki, dok je proteklo sezonu igrao za Reno u NBDL ligi.

Rivers je poznat kao veoma dobar šuter za tri poena, a još uvijek nije poznato kada će zvanično potpisati ugovor s Kraljevima.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.