Kerr se vratio na treninge Warriorsa

Nakon višenedjeljne pauze

Kerr se vratio na treninge Warriorsa

Trener Golden Statea Steve Kerr pojavio se na treningu svog tima poslije višenedjeljnog odsustva zbog problema sa leđima. Ipak, i dalje nije poznato da li će preuzeti vođenje ekipe u play-offu.

Kerr je vodio Warriorse samo u prve dvije utakmice četvrtfinalne serije Zapada protiv Portlanda. U njegovom odsustvu, ulogu vršioca dužnosti trenera preuzeo je Mike Brown.

Golden State je dogurao do finala Zapada, gdje za protivnika ima ekipu San Antonija. 

"Samo nam je dao svoju procjenu serije i šta misli da treba da uradimo dobro. Jasno je da je Brown vodio trening, ali je i on bio tu", rekao je ponajbolji košarkaš Warriorsa Steph Curry.

Prvi meč između Golden Statea i San Antonija na programu je večeras (21.30h) u Oracle Areni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi