Kerr uspješno operisan

Warriorsi se nadaju skorom povratku

Kerr uspješno operisan

Trener Golden Statea Steve Kerr uspješno je operisan, ali se još uvijek ne zna tačan datum njegovog povratka.

51-godišnji stručnjak juče je podvrgnut operaciji kičmene moždine zbog učestalih problema sa leđima i jakih migrena. 

Kerru je izvučena tečnost iz kičme i sada mu predstoji period oporavka.

"Nadamo se da je to curenje riješeno, imao je još jednu operaciju. Sve traje skoro dvije godine, što je, vjerujem, neobično. Krivo nam je zbog njega, ali svi razumijemo šta se dešava. Moramo da budemo na njegovom dijelu terena, da ga podržimo, ma koliko mu bilo potrebno da se vrati, uvjeren sam da će se sve riješiti. Nadam se prije, nego kasnije", rekao je vlasnik Golden Statea Joe Lacob.

Kerr je vodio Warrirose samo u prve dvije utakmice četvrtfinalne serije Zapada. 

Njegov tim je u prvoj rundi ubjedljivo savladao Portland Trail Blazerse (4:0 u seriji), a trenutno vodi sa 3:0 u polufinalnoj seriji protiv Utah Jazza.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi