Kinsey zakucao protivnika

Sjajan potez američkog košarkaša

Kinsey zakucao protivnika

Crvena zvezda sinoćnom pobjedom na Mega Leksom (93:74) došla je do druge pobjede u finalnoj seriji ABA lige. Crveno-bijeli tako su napravili veliki iskorak ka dugo očekivanoj tituli i samo jedan trijumf ih dijeli od zacrtanog cilja.

Zvezda je za razliku od prvog meča sinoć pokazala dosta bolju igru, pogotovo u odbrani, te je potpuno zasluženo slavila. 

U svojim redovima imala je nekoliko raspoloženih igrača, a jedan od njih bio je i Tarence Kinsey, koji je tokom prve četvrtine sjajnim potezom digao publiku na noge. 

Kinsey je najprije odličnim tajmingom iz igre izbacio dva gostujuća igrača, da bi potom zakucavanjem završio solo akciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi