Kladioničar poslao Dragiću poruku prije meča

Donio mu zaradu

Kladioničar poslao Dragiću poruku prije meča

E. Škorić

Goran Dragić je Slovencima donio veliko slavlje i zlato namijenjeno prvaku Evrope, a posebno je obradovao i jednog svog zemljaka.

Dragić je pokazao zašto godinama igra u NBA ligi, pa je playmaker Miami Heata ubacio 35 poena Srbiji u finalnom meču, uz opasku da nije igrao posljednjih četiri-pet minuta zbog umora.

Jernej Primčić je prije finala napisao na zid Gorana Dragića zanimljivu poruku, u kojoj je naglasio kako je njegov prijatelj uložio 500 eura na kladionici, pa očekuje Goranovu pomoć.

"Gogi svaka čast tebi i ostalima za dobre igre na EP. Pišem ti u ime Roka Staniča koji je stavio 500 eura da ćeš ubaciti više od 30 poena protiv Srbije i baba mu je rekla da se ne vraća kući ako potroši novac. Možeš li pokušati za njega, molim te?", pisalo je u poruci.

Dragić je ubacio 35 poena i Rok je dobio novac, pa može mirno da ide kući.  Sjajni reprezentativac Slovenije je MVP turnira, te se uz Luku Dončića očekivano našao u najboljem timu tek završenog Eurobasketa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi