Ko će i kako zaustaviti Bobija Marjanovića?
Foto: EPA

Težak posao

Ko će i kako zaustaviti Bobija Marjanovića?

E. Škorić

Anthony Randolph večeras će pokušati sa reprezentacijom Slovenije da osvoji Evropsko prvenstvo.

U finalu u Istanbulu sastaju se Slovenija i Srbija, a niko ne može reći ko je favorit i ko je bolji. Nekako se čini da su dva tima baš podjednaka, a slovenački mediji jutros su se raspisali o Bobanu Marjanoviću, kojeg će uz Bogdanovića biti najteže čuvati.

Navodno će Randolph, Gašpar Vidmar i Žiga Dimec, svi visoki 211 cm, biti zaduženi za čuvanje srbijanskog centra.

"Već sam rekao da ima mnogo sjajnih igrača na ovom prvenstvu tako da sam odlučio da čuvam Marjanovića. Moj moto je uvijek bio 'daj sve od sebe', posebno u odbrani, tako da ću i ovoga puta pokušati da otežam posao protivniku", rekao je Randolph.

Da li će naturalizovani igrač biti spas za Sloveniju u reketu, ostaje da vidimo, ali svakako će se voditi žestoka borba pod obručima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi