"Ko god prati košarku, sve je vidio"
Foto: EPA

Trener Bamberga

"Ko god prati košarku, sve je vidio"

Trener Bamberga Andrea Trinchieri bio je razočaran suđenjem protiv Darussafake u 29. kolu Eurolige.

Gosti iz Istanbula slavili su nakon produžetka (99:97), a stiče se utisak da sudije nimalo nisu bile natklonjene domaćem sastavu. 

"Postalo je malo dosadno davati komentare poslije ovakvih utakmica. Šta mogu da kažem? Ništa. Ko god prati košarku, sve je vidio. Svi su vidjeli šta se desilo ovdje, usred Evrope. Tako je kako je", rekao je italijanski stručnjak.

Trinchieri je izjavio da su njegovi igrači ostavili srce na terenu.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

"Dali smo svoj maksimum, nisam mogao da tražim više od svojih igrača. Postoje stvari sa kojima se jednostavno ne možete izboriti. Ponosan sam na svoje igrače", dodao je Trinchieri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije