Ko je bolji, Jokić ili Embiid?

Po mišljenju američkog sitea

Ko je bolji, Jokić ili Embiid?

E. Ganibegović

Site Philadelphije je odlučio uporediti Nikolu Jokića i Joela Embiida.

Ovaj site se najviše bavi Philadephijom, a dobro je poznato da je najveća zvijezda Sixersa Joel Embiid.

Prethodne sezone Embiid je pokazao mnogo toga, međutim zbog povrede je propustio dobar dio sezone, pa se od njega ove sezone očekuje mnogo.

Na siteu se pojavio tekst u kojem su uporedili Joela Embiida i Nikolu Jokića kao dva igrača koji reprezentuju napad (Jokić) i odbrana (Embid).

Naime, Embiid se pokazao dobar igrač na obje strane terenea, ali za razliku od Jokića, on ne čini druge igrače toliko uključenim kao Jokić.

Spominju i to kako je Embiidov napad neuporedivo bolji od Jokićeve odbrane. 

Američki site se sa pravom pita, šta biste prije izabrali, Jokićev sjajni napad ili Embiidov podjednak uticaj na oba dijela teren?

Bez obzira na sve radi se o dvojici igrača koji su fantastični i čeka ih fenomenalna NBA budućnost. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi