Kobe Bryant pred razvodom

Supruzi polovina od 140 miliona dolara?

Kobe Bryant pred razvodom

M. Skaka

Vanessi Bryant konačno je prekipjelo. Nakon 10 godina braka sa NBA zvijezdom Kobe Bryantom, Vanessa je odlučila napustiti nevjernog muža.

Supruga Kobe Brayanta stajala je pored njega kada je u 2003. godini bio optužen za silovanje, a nije ga napuštala ni kada je punio tablodie svojim aferama. Međutim, sada je i tome došao kraj.

Kap koja je prelila čašu jeste saznanje da je Kobe u društvu ismijavao svoja "Neću više nikad!" obećanja koja je ranije davao supruzi. Također, Vanessa nije mogla prihvatiti ni činjenicu da su Kobeove afere postale toliko otvorene da su čak i njihove dvije kćerke upoznale djevojke sa kojima se košarkaš zabavljao.

Dvadesetdevetogodišnja Vannesa Bryant podnijela je zahtjev za rastavu u petak, a uslovi pod kojima će se razići biće poznati početkom naredne godine. Obzirom da par nije imao predbračni ugovor, Vanessa Bryant mogla bi iz veze sa košarkaškom zvijezdom izaći sa polovinom njegovog bogatstva koje se procjenjuje na 140 miliona dolara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije