Kobe postigao 61 poen!
Kobe je bio nevjerovatan

NBA sezona

Kobe postigao 61 poen!

Kako okaraktertisati igrača koji postigne 61 poen na jednom NBA susretu. Kojim atributom ga nagraditi, kako se prema njemu odnositi...

Prva pomisao je Kobe Bryant. Druga LeBron James, a treća Dwayne Wade. To bi u stvari bio trolist igrača koji su kadri doći do ovakve brojke. Odgovor je pod a: Kobe Bryant koji je u meču protiv Knicksa stigao do brojke 61.



«Zaista je užitak kada voliš igru i istovremeno postigneš ovakav rezultat», izjavio je nevjerovatni Bryant.
Odličan je bio i Pau Gasol koji je uz 31 poen upisao i 14 skokova te pet asistencija za konačnih 126:117.
Meč Orlanda i Dallasa donio je okršaj Dwighta Howarda (35 poena, 11 skokova) i Dirka Nowitzkog (29 poena, 6 skokova). Iako se to nije očekivalo, Mavsi su slavili čime su se lagano vratili na mjesto Zapada koje im po kvaliteti i pripada.
Hornetsi nisu imali snage da se odupru Blazersima. Povreda Chrisa Paula (12 p, 13 as.), istegnuće desne prepone, bila je ključna za dalji tok meča u kojem je Portland na krilima LaMarcus Aldridge (22 p, 11 sk.) upisao nove bodove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.