Kokoškov pozvao Zellera i Hickmana

Selektor Gruzije objavio spisak

Kokoškov pozvao Zellera i Hickmana

Selektor gruzijske košarkaške reprezentacije, Igor Kokoškov objavio je spisak igrača na koje računa tokom Eurobasketa 2013.

Na spisku se nalazi 20 košarkaša, a među njima su i dva nova imena - košarkaš Maccabija iz Tel Aviva, Ricky Hickman i Luke Zeller iz Phoenix Sunsa.

Jedan od ove dvojice igrača nastupat će umjesto Jacka Pullena.

Igrači koje je Kokoškov pozvao su: Giorgi Tsintsadze, Anatoly Boisa, Manuchar Markoishvili, Viktor Sanikidze, Nikoloz Tskitshvili, Tornik Shengeila, Nikoloz Metreveli, Giorgi Shermadini, Otra Pkhakadze, Besik Lezhava, Duda Sanadze, Merab Bokolishvili, Revat Rogava, Beqa Chikviladze, Levan Fatsasia, Beka Burjanadze, Richard Matiashvili, Giorgi Sharabidze, Ricky Hickman i Luke Zeller.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.