Koš preko glave za Ginisovu sa rekordne udaljenosti

Ovo još niste vidjeli

Koš preko glave za Ginisovu sa rekordne udaljenosti

Košarka je kroz svoju historiju obilovala vrhunskim mečevima,fantastičnim potezima, obarani su i mnogi rekordi, ali je član čuvenih Harlem Globetrottersa drugi put uspeo da se upiše u Ginisovu knjigu rekorda.

Harlemovci su poznati po tome da im je na prvom mjestu dobra zabava na parketu u igri pod obručima, a Corey "Thunder" Law je čuven po pogocima iza leđa.

Koševi preko glave se ne viđaju svakodnevno, a pogotovo ne iz velike udaljenosti. Law je u Finiksu poslao loptu kroz obruč sa 25 metara i tako za skoro tri metra nadmašio svoj prethodni rekord.

Pogledajte ovu majstoriju:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.