Košarka je život: Thomas spava s loptom
Foto: EPA

Novi playmaker Cavsa u zanimljivom izdanju

Košarka je život: Thomas spava s loptom

Mnogo godina se, u NBA ligi, nije obraćalo puno pažnje na Isaiaha Thomasa, najprije zbog njegove visine, ali je on "eksplodirao" u Bostonu i pokazao da je jedan od najboljih playmakera u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu.

Ovog ljeta je, ipak, promijenio sredinu, pa će u narednu sezonu ući kao član Cleveland Cavaliersa, a da je košarka Thomasova najveća ljubav pokazuje i snimak koji je na društvenim mrežama podijelila njegova supruga Kayla Wallace.

Naime, ona je Thomasa "uhvatila" u krevetu s košarkaškom loptom. Na snimku se može vidjeti na omaleni playmaker čvrsto spava dok u zagrljaju drži loptu.


Dok čvrsto spava sa svojom omiljenom "igračkom" možemo samo pretpostaviti da sanja o šampionskom prstenu s LeBronom i društvom, a da li će mu se taj san ostvariti vidjet ćemo na kraju sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi