Košarkaši Zvezde bili spremni na štrajk

Zbog neizmirenih plata

Košarkaši Zvezde bili spremni na štrajk

D. Vejo

Košarkaši Crvene zvezde imaju sezonu za pamćenje, ali ipak nije sve tako idealno u redovima prvaka Srbije.

Dejan Radonjić i njegovi izabranici osvojili su ABA ligu, Kup Srbije, pretendenti su na naslov i u domaćem šampionatu, dok su u Euroligi ostvarili velikih 16 pobjeda od čega sedam vezanih.

Sve to, crveno-bijeli su uradili sa samo tri plate u svom džepu. Naime, tamošnji mediji pišu kako su košarkaši Crvene zvezde bili spremni na štrajk. No, na insistiranje iskusnog stratega Dejana Radonjića, od tog plana su odustali.

Navodno, beogradski sastav je za godinu dana primio svega tri plate, dok je Radonjić samo jednu.

I pored svega, crveno-bijeli bilježe veoma dobre rezultate u prvenstvu Srbije, gdje su do sada ostvarili dvije pobjede u isto toliko utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi