Košarkaši Zvezde saglasni: Već smo napravili veliki uspjeh
Foto: EPA

Kreću u odlučujuće bitke

Košarkaši Zvezde saglasni: Već smo napravili veliki uspjeh

Poslije pobjede nad Unicsom u okviru 29. kola Eurolige, košarkaše Crvene zvezde očekuju dva najvažnija meča u sezoni.

Tim Dejana Radonjića najprije će ugostiti Budućnost, u majstorici polufinala ABA lige, a potom će put Istanbula na noge Darussafaki, u direktnom obračunu za plasman u Top 8 Eurolige.

"Bitna pobjeda, prije svega zbog samopouzdanja, ali i vraćanja u pobjednički ritam. Bitno je i zbog toga što smo lošiju igru u napadu iz prethodnih utakmica nadoknadili ovim mečom i što smo napravili dobru uvertiru pred najvažniji meč u sezoni", rekao je Marko Gudurić, košarkaš Zvezde.

On se potom osvrnuo na narednog protivnika u Euroligi.

"Šta bude biće, nema bojazni od domaćinskog suđenja. Nadam se da ćemo biti kompletni, samo bez Jovića i da ćemo maksimalno odigrati. To nam je druga najbitnija utakmica poslije Budućnosti", izjavio je Gudurić.

Sa njim se složio i Milko Bjelica, najefikasniji igrač crveno-bijelih u pobjedi nad Unicsom.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

"Svjesni smo šta odlučuje ta utakmica, ipak ne treba se opterećivati. Velika stvar je ove sezone ostvariti 16 pobjeda u Evroligi. Da su nam prije sezone ponudili da će ta jedna utakmica odlučivati, mislim da bismo je svi objeručke prihvatili. Sreća je da imamo šansu da se izborimo za Top 8, biće teško, ali ipak prvo Budućnost", rekao je Bjelica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi