Kraj sezone za Duranta?

Čeka ga višemjesečna pauza

Kraj sezone za Duranta?

Golden State Warriorsi mogli bi do kraja sezone ostati bez svog ponajboljeg igrača Kevina Duranta.

Popularni Durantula povrijedio se na početku meča sa Washingtonom, a prema pisanju američkih medija, sumnja se da je pokidao prednji ukršteni ligament lijevog kolena.

Ukoliko se ova informacija obistini, biće to veliki udarac za aktuelnog viceprvaka, koji je ove sezone smatran prvim favoritom za osvajanje NBA prstena.

Warriorsi su saopštili da je u pitanju ozbiljnije istegnuće lijevog koljena i da se čekaju rezultati magnetne rezonance. Nekoliko sati kasnije pojavili su se mnogo ozbiljniji navodi u američkim medijima, koji tvrde da bi Durant u najboljem slučaju mogao da zaigra tek u polufinalu Zapadne konferencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi