Kraj sezone za Kobea Bryanta!

Vraća se tek naredne sezone

Kraj sezone za Kobea Bryanta!

Kobe Bryant je prije nekoliko dana povrijedio rame i već tada su krenule priče kako će legendarni bek Los Angeles Lakersa propustiti ostatak sezone, koju njegov tim svakako treba što prije zaboraviti.

Tridesetšestogodišnji Bryant bi se već u srijedu trebao naći na operacionom stolu, a prema pisanju Mike Bresnahan koji radi za the The Los Angeles Times, povratak Crne mambe može se očekivati tek naredne sezone. 

Peterostruki šampion je koji ne želi da ga povrede otjerao iz košarka ima još jednu godinu ugovora sa LA Lakersima, tokom koje bi trebao naplatiti 25 miliona dolara. 

Tokom dosadašnjeg dijela sezone Bryant je imao prosjek od 22.3 poena, 5.6 asistencija i 5.7 skokova, a odigrao je ukupno 35 games, dok je njegov šuterski procenat ove sezone bio najlošiji u njegovoj NBA karijeri, svega 37.3 iz igre.

Na kraju vrijedi kazati kako je Bryant i dobar dio prošle sezone propustio zbog povrede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.