Kraj za Mela u Knicksima!
Foto: EPA

Phil Jackson ponovo najavio

Kraj za Mela u Knicksima!

M. Šljivak

Odlazak Carmela Anthonyja iz New York Knicksa ovog ljeta je praktički gotova stvar.

Predsjednik tima iz Velike jabuke Phil Jackson ponovo je najavio vjerovatni trejd u kojem će glavna zvijezda biti Carmelo Anthony.

"Nadam se da će Melo uspjeti, ali negdje drugo. Nadam se da će naredne sezone igrati u timu koji se može boriti za naslov prvaka. Teško da ćemo naredne sezone mi biti kandidati za naslov", istakao je Jackson.

Ovakve riječi prvog čovjeka ekipe iz New Yorka jasan su znak da su Melu vrata kluba zatvorena. Čini se sve kako bi ga što bolje trejdovali i velika vjerovatnoća je da ćemo Anthonyja gledati u dresu nekog drugog tima od naredne sezone.

Sjajni krilni košarkaš je proteklih šest godina član Knicksa, a u karijeri je igrao još za Denver Nuggetse.

U karijeri je na prosjeku od gotovo 25 poena po meču.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi