Kralj asistencija: Pogledajte šou Miloša Teodosića

Dijelio fenomenalne pasove

Kralj asistencija: Pogledajte šou Miloša Teodosića

Miloš Teodosić je naprosto oduševio svojim asistencijama na današnjoj utakmici NBA predsezone u kojoj je njegov Los Angeles Clippers savladao Toronto Raptors rezultatom 98:84.

Za 16 minuta provedenih na parketu, Teodosić je postigao dva poena (1/3 iz igre), imao jedan skok i četiri atraktivne asistencije, te nekoliko poteza koji su probudili publiku u dvorani na Havajima.

Brojke kao brojke uopšte nisu toliko impresivne, ali kada pogledate sljedeće inserte bit će vam jasno kakav je šou napravio Teodosić, od kojeg se mnogo očekuje u premijernoj NBA sezoni. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti