Krstić: Samo smo prestali igrati

Krstić: Samo smo prestali igrati

Reprezentativac Srbije i centar moskovskog CSKA Nenad Krstić bio je razočaran nakon što je njegov klub poražen u polufinalu Eurolige od Maccabija. 

"Ne znam šta se desilo, mislim da smo prestali da igramo. Teško je naći uzrok jer smo igrali dobro. Poveli smo 15 poena razlike i imali smo meč u svojim rukama, ali oni su krenuli na sve ili ništa i pobijedili su". 

"Ne mogu da nađem prelomni momenat, samo smo prestali da igramo u posljjednjih šest-sedam minuta", rekao je nakon utakmice centar Armejaca. 

"To nam je najveća greška ove sezone – ponekad samo prestanemo da igramo na nekoliko minuta i to je bio uzrok ovog poraza", dodao je Krle. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.