Krstić se vraća u Partizan

Dolazi bez finansijske nadoknade

Krstić se vraća u Partizan

D. Vejo

Nenad Krstić nakon 13 godina vraća se u Partizan.

Ovu informaciju prenose srbijanski mediji koji navode to da bivši kapiten Srbije pojačava crno-bijele do kraja tekuće sezone.

Krstić koji je tokom prošlog ljeta stigao u turski Galatasaray nije odigrao niti jedan meč zbog povrede koja ga je zadesila, pa je s toga odlučio da završi karijeru, ipak imao je sluha za bivši klub kojem je odlučio da pomogne u teškoj situaciji.

Treba uzeti u obzir da glavni akter ove priče nije igrao od juna mjeseca prošle godine zbog povrede prednjih ukrštenih ligamenata, te da je daleko od prave forme ali i toga da li će uopšte moći da zaigra u crno-bijelom dresu.

Srbijanski košarkaš ima 33 godine, a u karijeri je nastupao za Mašinac, Partizan, Netse, Oklahoma, Boston, CSKA, Anadolu Efes i Galatasaray.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi