Kuzmić: Moramo biti čiste glave

ZvezdIn centar o derbiju

Kuzmić: Moramo biti čiste glave

D. Vejo

Košarkaši Crvene zvezde nemaju vremena za tugu nakon sinoćnjeg poraza od Efesa u okviru 21. kola Eurolige, jer ih već sutra očekuje derbi meč sa ljutim rivalom Partizanom u ABA ligi.

Dejan Radonjić sinoć je bez Kuzmića igrao posljednjih 15 minuta utakmice, a tome je kumovala povreda ruke sjajnog centra crveno-bijelih. Sve to, urađeno je s namjerom kako bi se Dobojlija mogao spremiti za novi izazov i to onaj sa crno-bijelima.

Umor ih je kako kaže stigao, ali kako njima tako i ostalima.

"Sve ekipe su umorne, pa i mi. Ne tražimo alibi. Moramo se što bolje spremiti za derbi. Naravno, niti jedan poraz nije lak, ali moramo ići dalje. Sutra trebamo biti čiste glave", smatra Zvezdin centar, Ognjen Kuzmić.

Derbi je zakazan za sutra od 18 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi