Kuzmić: Nastaviti u istom ritmu

Vjeruje u svoj tim

Kuzmić: Nastaviti u istom ritmu

Ognjen Kuzmić odigrao je još jedan sjajan meč u Euroligi.

26-godišnji Dobojlija ubacio je 10 poena i zabilježio 14 skokova u domaćoj pobjedi Zvezde nad Panathinaikosom (72:66) u okviru 20. kola elitnog takmičenja.

"Velika pobjeda za nas. Dobro smo otvorili utakmicu, ali onda je uslijedio pad u igri, međutim, vratili smo se i rutinski priveli meč kraju", izjavio je Kuzmić.

Crvena zvezda je sedmom uzastopnom pobjedom napravila veliki iskorak ka plasmanu u play-off.

"Mi smo prvi kojima je to pošlo za rukom. Treba da se trudimo da nastavimo dalje u istom ritmu", dodao je Kuzmić.

Kapiten crveno-bijelih Luka Mitrović istakao je da je ovo bila fizički najzahtjevnija utakmica.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

"Definitivno fizički najteža utakmica. Bilo je izuzetno vruće u hali, kao da je jun, a ne januar... Stvarno je bilo teško igrati, ali drago mi je da smo i u takvoj atmosferi došli do pobjede", rekao je Mitrović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi