Kuzmić: Navijači su ti koji donose energiju

Košarkaš Zvezde pred Panathinaikos

Kuzmić: Navijači su ti koji donose energiju

D. Vejo

Košarkaši Crvene zvezde večeras će u okviru 20. kola Eurolige na svom parketu dočekati ekipu Panathinaikosa.

U ovaj meč, crveno-bijeli ulaze nakon šest vezanih trijumfa, te s nadom da će nastaviti niz. Ključ uspjeha znaju, ostalo je da to pokažu i na parketu.

Povodom večerašnjeg meča, oglasio se rođeni Dobojlija i jedan od glavnih protagonista Radonjićeve ekipe.

"Kao i svaku utakmicu do sada, pa tako i ovu. Moramo da uđemo maksimalno ozbiljno i skoncentrisano kako bi ostvarili dobar rezultat. Navijači su ti koji donose energiju našoj igri, bez njih ovo ne bi bilo moguće. Ostalo je još 11 kola, nije ogromna razlika između timova na tabeli sve to može lako da se okrene. Moramo odigrati odličnu odbranu, a napada će doći sam po sebi", dodao je igrač Crvene zvezde, Ognjen Kuzmić.

Utakmica između Crvene zvezde i Panathinaikosa igra se večeras od 19 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi