Lakersi bez Bynuma protiv Jazzera?

Lakersi oslabljeni protiv Jazzera?

Lakersi bez Bynuma protiv Jazzera?

Lakersi drugi krug doigravanja otvaraju večerašnjom utakmicom u Staples Centru protiv Utah Jazzera, a velike su šanse da zaigraju bez prvog centra Andrew Bynuma.

Bynum je zbog povrede ahilove tetive propustio zadnjih 13 utakmica regularnog dijela sezone, ali je zbog udarca koji je dobio u duelu sa Nenadom Krstićem u šestoj utakmici prvog kruga obnovio povredu.

Nakon što je jučer obavio detaljan medicinski pregled liječnički tim Lakersa je upoznao Phila Jacksona sa povredom njegovog igrača, a Jackson je izjavio kako će tek pred utakmicu donijeti odluku hoće li Bynum moći igrati.

Bynum je u šest utakmica protiv Thundera upisao prosjek od 12 poena, 9 skokova i 2.2 blokade po utakmici, a ove sezone ima prosjek 15 poena i 8.3 skoka.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.