Laso: Zvezda je kvalitetno pokrivena na svim pozicijama

Trener Reala pohvalio crveno-bijele

Laso: Zvezda je kvalitetno pokrivena na svim pozicijama

"Kraljevi" će sutra dočekati sastav Crvene zvezde u okviru 25. kola Eurolige, a trener Madriđana Pablo Laso očekuje zanimljiv susret i pobjedu svog tima.

Laso takođe ističe da su crveno-bijeli težak rival te da su ove sezone najprijatnije iznenađenje Eurolige.

"Zvezda je odličan tim. Veoma dobro izbalansiran, odlično pokriven na svim pozicijama, u stanju su da održe visok ritam igre tokom cijele utakmice. Igraju fenomenalu odbranu i odatle crpe samopouzdanje", rekao je trener Reala te dodao da su se njegovi igrači dobro spremili za susret 25. kola elitnog takmičenja.

"Dobro smo radili tokom nedjelje i očekujemo dobar rezultat. Naš cilj je da budemo među prve četiri ekipe na tabeli, što nam daje prednost domaćeg terena u play-offu", jasan je bio Laso.

Madriđani uoči ove utakmice drže lidersku poziciju (18-6), dok je Zvezda šesta sa četiri pobjede manje.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Real i Zvezda će snage odmjeriti sutra od 21 sat u Barclaycard Centru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi