LeBron boluje od svinjske gripe!?

Šok za Cleveland

LeBron boluje od svinjske gripe!?

Zvijezda Cleveland Cavaliersa Lebron James mora proći doktorske pretrage kako bi se utvrdilo boluje li od svinjske gripe, piše u srijedu dnevnik "Cleveland Plain Dealer".

James, koji se žalio na simptome gripe, nije igrao utakmicu predsezone protiv Washington Wizardsa (poraz 109-104). Čelnici kluba su mu rekli da se odmara kao i dvojici njegovih saigrača Darnellu Jacksonu i Cobyju Karlu. Sva su trojica upitna za nastup u pripremnoj utakmici u petak protiv San Antonio Spursa.

Pretrage će provesti doktori NBA, koji su ostalim članovima Cleveland Cavaliersa rekli da "često peru ruke i da ograniče kontakte".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.