LeBron čestitao Dirku na velikom podvigu

James oduševljen

LeBron čestitao Dirku na velikom podvigu

LeBron James jedan je od prvih košarkaša koji je čestitao Dirku Nowitzkom na velikom podvigu.

Legendarni Nijemac sinoć je postao tek šesti igrač u istoriji NBA lige sa najmanje 30.000 poena.

"Moram da čestitam Dirku Nowitzkom na 30.000. poenu. Gledam utakmicu upravo. Momčino, čestitike na 30.000. I još si u formi večeras. Veoma si efikasan. Nema šanse da bih propustio ovaj trenutak. Velika stvar, čestitike", izjavio je LeBron, koji je trenutno osmi na vječnoj listi najboljih strijelaca NBA lige.

Igrač Cleveland Cavaliersa u karijeri je postigao 28.316 poena i za očekivati je da se uskoro nađe u elitnom društvu, u kojem su još Kareem Abdul-Jabbar (38.387), Karl Malone (36.928), Kobe Bryant (33.643), Michael Jordan (32.292) i Wilt Chamberlain (31419).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi