LeBron došao na svoje: Veliko pojačanje stiže u Cleveland!

Deron Williams potpisuje za Cavse

LeBron došao na svoje: Veliko pojačanje stiže u Cleveland!

M. Šljivak

Aktuelni NBA prvaci Cleveland Cavaliersi i ove su sezone jedan od glavnih kandidata za naslov.

Ipak, iako nose titulu najbolje ekipe svijeta, prva zvijezda Cavsa LeBron James želio je dodatna pojačanja u rosteru svog tima.

LBJ je praktički naredio rukovodstvu tima da mu dovede vrhunskog playmakera, a u narednim satima bi mu se ta želja trebala i ostvariti.

Novi član NBA prvaka postaće Deron Williams (32). Nekada ponajbolji playmaker u ligi otpušten je danas iz redova Dallas Mavericksa i očekuje se da će uskoro potpisati ugovor s Clevelandom.

Radi se o jednom od najboljih razigravača lige u posljednjih desetak godina. Trostruki All Star igrač u NBA je stigao 2005. godine kada ga je kao trećeg pika izabrao Utah Jazz, a upravo je u ovom timu pružao najbolje partije u šest i po odigranih sezona.

Potom je igrao još za Brooklyn i Dallas gdje je proveo proteklih godinu i po.

Sada će ponovo Williams imati šansu da dođe do prstena prvaka. LBJ je dobio veliku pomoć u borbi za novi naslov i biće svakako veoma interesantno vidjeti kako će se DWill uklopiti u sastav prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi