LeBron: Irving će biti najbolji play u ligi

Cijeni svog novog suigrača

LeBron: Irving će biti najbolji play u ligi

LeBron James će od sljedeće sezone ponovo nastupati za Cleveland, tim u kojem je izgradio svoje ime i odakle se otisnuo prema Miamiju. Osim Jamesa, Cavaliersi će biti prepuni velikih imena u rosteru od kojih se posebno ističe jedno ime.

Kyrie Irving je blistao na Svjetskom prvenstvu i čini se da je u odličnoj formi, a i sam LeBron James za njega ima samo riječi hvale.

"On je jedan od razloga zbog kojih sam se vratio u Cleveland. Bit će mi čast surađivati sa Irvingom, kojeg smatram jednim od najboljih playmakera u ligi. Potrebno mu je još rada i treninga, ali od njega očekujem da uskoro postane najbolji. Osim njega, Cleveland je pun sjajnih igrača i bit ćemo vrlo snažan tim. Moram spomenuti i Kevina Lovea, koji će biti veliko pojačanje", rekao je James.

Irving je proglašen za MVP-a Svjetskog prvenstva koje je prije nekoliko dana održano u Španiji, gdje se sa svojom selekcijom očekivano okitio zlatom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.