LeBron: Izgledam umorno? Imam triple-double prosjek u finalu
Foto: EPA

Košarkaš Cavsa prokomentarisao glasine da je premoren

LeBron: Izgledam umorno? Imam triple-double prosjek u finalu

Golden State Warriorsi su u prve dvije utakmice NBA finala ubjedljivo savladali Cleveland Cavalierse, iako se ne može reći da je najbolji košarkaš Cavsa LeBron James pružao loše partije.

Ipak, krajem treće četvrtine u drugoj utakmici sjajni LeBron se činio pomalo umoran, a američke novinare je to toliko zaintrigiralo, da su i danas popularnom Kralju postavljali pitanja na račun njegovog umora, kojem prema njihovom mišljenju doprinosi činjenica da je LeBron zadužen za igranje odbrane na sjajnom Kevinu Durantu.

Tako je u jednom momemtnu novinar upitao Jamesa:

"Igranje odbrane na Durantu, da li to uzima svoj danak u drugom poluvremenu?"

"Ne..Da li vam ja izgledam umorno?", odogovrio je LeBron, te dodao:

"Ljudi svaša pričaju...Ne, ja se osjećam odlično. Bilježim triple-double prosjek u finalu. Poprilično sam dobar, barem mislim tako."

Cleveland će za nešto više od tri sata dočekati Warriorse u svojoj Quicken Loans Areni gdje će ove dvije ekipe odigrati treću utakmicu finalne serije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi