LeBron James bolji od Paula Georga i Indiane

Cavaliersi slavili nakon dva produžetka

LeBron James bolji od Paula Georga i Indiane

D. Rakanović

Cleveland Cavaliersi savladali su noćas na domaćem parketu Indiana Pacerse rezultatom 135:130. 

U odličnoj utakmici domaći su do pobjede uspjeli doći tek nakon dva produžetka. 

Cavalierse je do pobjede predvodio LeBron James sa triple-double učinkom. On je postigao 41 poen, uz 16 skokova i 11 asistencija. Kyrie Irving je postigao 23 poena, uz pet skokova i sedam asistencija, Kevin Love je ubacio 20 poena i ugrabio 12 skokova, a JR Smith je dodao 18 poena. 

U poraženoj ekipi Paul George je bio blizu triple-doubleu. Naime, postigao je 43 poena, uz po devet skokova i asistencija, te tri ukradene lopte i jednu blokadu. Pratili su ga Thaddeus Young sa 19 poena i Jeff Teague sa 17 poena i 11 asistencija. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi