LeBron James od ljeta 2018. u novom klubu?

Napušta Cavse?

LeBron James od ljeta 2018. u novom klubu?

E. Škorić

Najbolji košarkaš današnjice LeBron James mogao bi ponovo promijeniti klub.

Kada je iz Miamija prešao u Cleveland obećao je titulu i ubrzo je pokorio NBA ligu, ali ove godine teško da Cavsi mogu do prstena. U finalu trenutno gube 3:0 od Golden State Warriorsa.

I LeBron je odlučio da nešto mijenja. Ili će promijeniti nekolicinu igrača u timu ili će krenuti u novi klub. Kako javljaju američki mediji, postoji mogućnost da Kralj napusti Cleveland.

Na ljeto 2018. godine James postaje slobodan igrač, pa bismo ga narednog ljeta mogli gledati možda u dresu Los Angeles Lakersa. U blizini Staples Centra LBJ ima kući i kao 33-godišnjak će vjerovatno pokušati da slavnim Lakersima donese naslov.

Moći će LeBron da bira kada mu istekne ugovor s Cavsima, no navodno bi sjajni košarkaš najradije zaigrao u ekipi u kojoj je svojevremeno rasturao Kobe Bryant.

Tri puta je James u karijeri osvajao NBA ligu, tri puta bio MVP finala, osvajao je i mnoge druge nagrade, a sigurni smo da ni u kojem slučaju nije dao završnu riječ.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi