LeBron James pretekao Raya Allena

Na listi najboljih strijelaca NBA lige

LeBron James pretekao Raya Allena

Najbolji košarkaš današnjice LeBron James je odličnom partijom protiv Bostona zauzeo 21. mjesto liste strijelaca NBA lige svih vremena.

Igrač Clevelanda je protiv Bostona postigao 27 poena čime je na vječnoj listi pretekao Raya Allena. James je sa 24,508 poena u karijeri sada tri poena ispred svog nekadašnjeg saigrača.

LeBron tvrdi da se iznenadio kada su mu počele stizati čestitke.

"Iskreno, iznenadio sam se kada sam sjeo na klupu i kada su mi svi počeli čestitati. Upitao sam ih na čemu mi čestitaju, što sam napravio polaganje? Odgovorili su mi da sam prestigao Ray Allena... On je jedan od mojih najboljih prijatelja i igrač kojeg sam uvijek obožavao gledati", rekao je James.

James se u januaru sastao sa Allenom kada ga je pokušao 'dovesti' u Cleveland. Od toga, međutim, nije bilo ništa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.