LeBron: Možemo osvojiti prsten

Cleveland pretenduje na titulu

LeBron: Možemo osvojiti prsten

LeBron James je pred početak ove sezone iz Miamija stigao u Cleveland, što je bez ikakve dileme bio najveći transfer u NBA ligi prošlog ljeta.

Zajedno sa svojim saigračima, LeBron u posljednje vrijeme bilježi mnogo bolje rezultate nego na početku sezone a, kako kaže, na tome Cavsi ne namjeravaju stati.

"Mislim da možemo osvojiti titulu sa ovim rosterom. Zdravlje je najvažnije, a isto tako je bitno da sve 'klikne' u pravom trenutku. Mislim da možemo pobijediti svakoga u ligi, ali nam to niko ne garantuje. Imamo sjajan tim, ali te se bitke dobijaju na parketu", rekao je James i dodao:

"Ima dosta ekipa koje su ispred nas na tabeli i mislim da je njihovo iskustvo ključno za takvu situaciju. Ne trebamo se fokusirati na stizanje tih ekipa na tabeli, jer Chicago, Toronto i Atlantu ne možemo stići. Oni imaju veću hemiju i iskustvo, i više puta su igrali u playoffu. Naše je da gledamo sebe, jer u završnici možemo napraviti velike stvari".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.