"LeBron nije kao Jordan, on bježi kad je teško"

Bek Pistonsa, Brandon Jennings:

"LeBron nije kao Jordan, on bježi kad je teško"

Playmaker Detroit Pistona Brandon Jennings tvrdi da je LeBron James isuviše lako bježi kada stvari zaguste ili postanu teške.

U jednoj od konverzacija na Twitteru bek Pistonsa je pohvalio LeBrona kao jednog od najboljih igrača svih vremena, ali mu nije prešao preko činjenice da je 2010. godine napustio Cleveland Cavalierse.

"On previše bježi kada stvari postanu teške. Nikada nije izgurao do kraja kao Jordan, Magic, Bird i Kobe", napisao je Jennings.

Nakon ovih redova Brandon pokušao da se "vadi", pa je neke od twitova i izbrisao. 

"Nisam rekao da je LeBron loš igrač, samo da nije ostao uz Cleveland. LeBron je jedan od najboljih, Top 10 svih vremena, ali vi se ljutite na mene jer sam rekao da je otišao iz Clevelanda 2010. godine", dodao je playmaker Pistonsa. 

On je trenutno van terena i neće igrati do kraja sezone zbog povrede tetive.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.