LeBron obrukao Riversa pred ocem
Foto: Screenshot

Kralj držao čas košarke

LeBron obrukao Riversa pred ocem

Iako se u jednom momentu učinilo da će Cavsi upisati poraz na svom parketu, sjajni LeBron James je uspio vratiti svoju ekipu u život, da bi Cleveland nakon produžetka upisao u pobjedu nad Los Angeles Clippersima.

James je pružio još jednu maestralnu partiju upisavši 39 poena, 14 skokova i šest asistencija, a Kralj je uz to i pogodio trojku za produžetak. 

Cavsi su na kraju slavili rezultatom 118:113, a njihov povratak je počeo časom košarke LeBrona Jamesa.

Naime, ponajbolji košarkaš svijeta je pošteno "izvozao" igrača Clippersa Austina Riversa. A da stvar bude gora sve se odvijalu ispred klube Clippersa, gdje se nalazio i Doc Rivers, Austinov otac i trener ekipe iz Los Angelesa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi