LeBron protiv Toronta može i lijevom rukom
Foto: Screenshot

James se poigravao sa Raptorsima

LeBron protiv Toronta može i lijevom rukom

Cavaliersi su došli do nove pobjede nad Torontom 115:94, te se sada nalaze na korak do finala Istočne konferencije.

Do pobjede je Cavse predvodio, ko drugi nego, LeBron James koji bilježi odlične nastupe u ovosezonskom NBA play-offu. 

Fantastični James je u trećoj pobjedi u seriji protiv Toronta upisao 35 poena, 8 skokova i sedam asistencija, i tako odigrao svoju 90. utakmicu sa 30 i više poena u play-offu. James je sada drugi na ovoj listi, a ispred njega se nalazi samo legendarni Michael Jordan koji je u karijeri upisao 109 utakmica sa 30 ili više poena.

Igrač Cavsa je i danas obilježio utakmicu sa nekoliko sjajnih poteza, a zanimljivo je da je nekoliko odličnih solo akcija završavao i slabijom lijevom rukom. Inače je poznato da James piše lijevom, ali šutira uglavnom desnom rukom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije