Lebron se vratio, Maccabi na - 27

Cavsi hvataju zalet

Lebron se vratio, Maccabi na - 27

Košarkaši Cleveland Cavaliersa su u svojoj Quicken Loans Areni savladali prvaka Evrope, Maccabi 107:80. To je bila prva utakmica pred svojim navijačima nakon povratka u redove Cavsa baš kao i za Kevina Lovea i trenera Blatta.

Otpor Maccabija je trajao do početka druge četvrtine kada Cavsi stvaraju osjetniju prednost 49:32.

LeBron je ostao na parketu 19 i pol minuta, postigao je 12 poena uz 4 skoka i 4 asistencije. Šut iz igre je bio 4-11. Love je ubacio osam, Thompson 14, Waiters 15, dok je najefikasniji bio Irving sa 16.

Najbolji kod Maccabija bio je Landesberg sa 23 poena i 5 skokova, dok je Pargo na kraju utakmice bio drugi strijelac (18 poena).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.