Litvanija bez Motiejunasa putuje u Rio?

Krilni centar i dalje vuče povredu leđa

Litvanija bez Motiejunasa putuje u Rio?

Donatas Motiejunas izrazio je želju za nastupom na Olimpijskim igrama, ali i dalje nije poznato da li će krilni centar biti u sastavu Litvanije.

Igrač je izjavio da i dalje ima problema sa leđima, kao i da trenutno pregovara o novom ugovoru.

"Olimpijada je san svakog sportiste i zaista želim da budem dio ekipe, ali u ovom trenutku mislim da će to biti teško ostvarivo. Nisam još uvijek u potpunosti sanirao povredu leđa i ljekari savjetuju da ih moram još ojačati. Takođe, moj tim i dalje vodi pregovore oko novog ugovora", bio je iskren Motiejunas.

Litvanija će na Igrama u Riju igrati u grupi B zajedno sa selekcijama Argentine, Španije, Brazila, Nigerije i jednim od pobjednika kvalifikacionog turnira.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi