Logan pojačao Caju Laboral

Teletović dobio novog suigrača

Logan pojačao Caju Laboral

Caja Laboral je dovela prvo pojačanje za narednu sezonu. Riječ je o Davidu Loganu, playu Prokoma koji igra za reprezentaciju Poljske.

Logan je posljednje dvije sezone igrao u dresu poljskog prvaka Prokoma s kojim je osvojio dva naslova prvaka, a na Eurobasketu u Poljskoj je igrao za domaću selekciju.

Prošle sezone je imao 17.5 poena i 4.5 asistencija po utakmici u prosjeku, i bio je jedan od najzaslužnijih za plasman Prokoma u četvrtfinale Eurolige.

Caja Laboral, za koju nastupa naš Mirza Teletović, osvojila je naslov prvaka Španije pobijedivši Barcelonu u finalu, a dovođenjem Logana pokazuju da imaju velike ambicije u Euroligi naredne sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.