Loše vijesti za Mirzu: Garnett starter za Netse

Mirza priliku čeka s klupe

Loše vijesti za Mirzu: Garnett starter za Netse

M. Šljivak

Novi trener Brooklyn Netsa Lionel Hollins najavio je kako će iskusni krilni centar Kevin Garnett biti starter u narednoj NBA sezoni.

Iako je već u poznim igračkim godinama, te se često dovodio u pitanje njegov nastavak karijere, Garnett će odigrati još jednu sezonu.

Hollins mu je pružio potpuni povjerenje, pa je mjesec i pol prije starta nove NBA sezone najavio kako će Garnett uz Brooka Lopeza biti starter na pozicijama ispod koša.

Ova vijest je svakako loša za kapitena bh. reprezentacije Mirzu Teletovića, čije se ime još od završetka sezone spominjalo u kontekstu startne petorke.

Tako će Teletović i u narednoj NBA sezoni priliku za igru čekati s klupe za rezervne igrače.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.