Lowry: Teško je, ali bićemo u redu

Košarkaš Toronta

Lowry: Teško je, ali bićemo u redu

Igrači Toronto Raptorsa DeMar DeRozan i Kyle Lowry u potpunosti su podbacili u trećem meču prve runde play-offa.

Njih dvojica kombinovano su ubacili samo 21 poen u duelu sa Milwaukeejem, pa tako i ne čudi ubjedljiv poraz Toronta u BMO Harris Bradley Centru (104:77).

Lowry je postigao 13 koševa, a pogodio je četiri šuta iz deset pokušaja. Sa druge strane, DeRozan je svih osam poena postigao sa linije za slobodna bacanja. Iz igre je šutao 0/8!

"I dalje vjerujem da možemo dobiti seriju. Nije kraj. Samo je trenutno sra*e, očajno je, užasno se osjećamo jer su nas isprašili. Ali naše samopouzdanje se nije promijenilo. Bićemo u redu", rekao je Lowry.

Milwaukee nakon tri odigrana susreta ima vodstvo od 2:1, a naredni meč igra se u subotu.

"Sve što se dogodilo i sve što će se događati u naredna 24 sata, iskoristiću kao motivaciju", izjavio je DeRozan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi