Ludnica u Fuenlabradi, Real slavio

ACB liga

Ludnica u Fuenlabradi, Real slavio

E. Škorić

Košarkaši Real Madrida trijumfovali su u sjajnom meču u gostima kod Fuenlabrade sa 101:99.

Ljubitelji košarke u Fuenlabradi mogli su da uživaju u pravom spektaklu, a Real je u neizvjesnom meču došao do pobjede rezultatom 101:99.

Domaćinu je pripala prva dionica (26:22), a Real ni u jednom trenutku do poluvremena nije uspio izjednačiti. Na poluvremenu rezultat je glasio 56:50.

Ipak, na kraju treće Real je stigao do izjednačenja (80:80), potom je vodio u četvrtoj dionici, pa je domaći tim preuzeo vodstvo, no na kraju pobjeda odlazi na stranu gostiju iz Madrida.

Realu je ovo bila 18. pobjeda i sada su na trećem mjestu iza Valencije iTenerifea, dok Fuenlabrada i dalje se nada plasmanu u play-off.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Llull je ubacio 28 poena u gostujućoj pobjed, 17 je dodao Carroll, Reyes 23, a Ayon 14 poena. Wear je ubacio 22 u domaćem timu.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi