Lue: Nisam vidio da je James uzeo pivo
Foto: EPA

Trener Cavsa nakon pobjede

Lue: Nisam vidio da je James uzeo pivo

D. Rakanović

Cleveland Cavaliersi su u prvoj utakmici play-off serije predvođeni sjajnim Jamesom stigli do lagane pobjede protiv Toronto Raptorsa 116:105 i tako poveli sa 1:0 u polufinalnoj seriji Istočne konferencije.

Nakon pobjede novinarima se obratio trener Clevelanda Tyron Lue koji je imao razloga za zadovoljstvo nakon prve utakmice.

"Najzadovoljniji sam načinom na koji smo reagovali na njihove serije. Kada god su napravili pritisak i uspjeli da smanje zaostatak mi smo uspijevali da odgovorimo na pravi način i da se držimo naše igre i plana. Samopouzdanje nam je bilo na visokom nivou i to je ono što je najvažnije u play-offu, da igraš dobro, sigurno odgovaraš na izazove", rekao je Lue nakon utakmice.

"Igramo sigurno, mirno, strpljivi smo i nije nas lako pobijediti. Efikasni smo u napadu i jaki u odbrani i to je ono što je dobro za nas", rekao je trener Cavsa.

Novinare je interesovalo i da li je trener Clevelanda vidio kada je zvijezda njegove ekipe LeBron James uzeo pivo koje je nosila radnica u dvorani. Naime, James je nakon jednog faula uzeo flašu piva koju je radnica nosila i odglumio da pije pivo što je nasmijalo publiku prisutnu u dvorani.

"Nisam vidio, znam šta je uradio ali nisam vidio", rekao je Lue.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi