Ma lažeš da si to pogodio...nemoguće!

DJ Sackmann je majstor

Ma lažeš da si to pogodio...nemoguće!

Posljednjih dana sportski tereni su obilovali sjajnim potezima, ali i nekim scenama koje se baš i ne viđaju svakodnevno.

Uglavnom su ti potezi vezni za fudbal, tenis ali i košarka ne zaostaje ni jedne sekunde. Ipak, ono što je napravio DJ Sackmann, je na granici realnog.

Sackmann koji radi individualno sa igračima od kojih neki nastupaju i u NBA igrači, a istima unapređuje tehničke sposobnosti novim metodama treninga, pogodio je koš iz nevjerovatne daljine, a pozicija je bila još teža.

Koliko je zapravo spreman i spretan pokazao je u videu koji je objavio na svom Instagram profilu, te odlučio da prvu petoricu koja ovo ponove ovaj njegov šut, nagradi sa po 100 dolara.

Vidjet ćemo da li će neko uspjeti da ponovi ovo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.