Majstorović: Do kraja sezone sam u Metalcu

Opovrgnuo špekulacije

Majstorović: Do kraja sezone sam u Metalcu

D. Vejo

U posljednjih nekoliko dana sve se više priča o tome kako bi Đorđe Majstorović mogao obuću dres crno-bijelih te da je nova akvizicija Aleksandra Džikića i čelnika kluba. Jedina novost do sada jeste ta da je u redove Partizana stigao Novica Veličković, novi-stari igrač.

Sjajnim partijama u dresu Metalca iz Valjeva, Majstorović je zapao za oko mnogim klubovima. Pa se tako špekulisalo kako bi u skorije vrijeme mogao doći u Humsku. Sva nagađanja o tome da će doći transfera, centar Valjevaca opovrgnuo je.

„U zadnje vrijeme sve više se priča o mom odlasku iz Metalca. Ja trenutno ne razmišljam o tome niti hoću da sebi to stavljam na teret. Svakodnevno me zovu prijatelji i čestitaju za transfer o kojem ni sam ne znam. Ako je Partizan zainteresovan stići će ponuda i svi će blagovremeno biti obaviješteni, ali tu je uvijek u igri i odlazak u inostrastvo. Jedno zna, a to je da do kraja sezone ostajem u Valjevu“, rekao je za inostrane medije Majstorović.

Tokom minulog kola, centar Metalca bio je najbolji igrač u meču svog tima protiv Olimpije gdje su slavili rezultatom 74:61.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi