Marbury zamjena za Childressa?
Stephon Marbury možda u Olympiacosu

Olympiacos brzo pronašao pojačanje

Marbury zamjena za Childressa?

Nakon što je zbog povrede za Amerikanca Josha Childressa završena sezona 2008/09. agilna uprava Olympiacosa odlučila je da njegova zamjena bude još bolja.

Prema pisanju nekoliko listova i portala u Grčkoj, novi član atinskog giganta trebao bi postati slavni Stephon Marbury, igrač sa sjajnom NBA karijerom koji je završio college Georgia Tech.

Marbury (187 cm visine, 1977. godište) je obilježio proteklih desetak godina u NBA ligi. Draftovan je sada već davne 1996. godine od ekipe Milwaukee Bucks, a u periodu od 1996. do 1999. nosio je dres Minnesote Timberwolves. U naredne dvije godine bio je član New Jersey Netsa (1999. - 2001.), a zatim i Phoenix Sunsa (2001. - 2004.).

U karijeri je dva puta nastupao i na All-Star utakmicama (2001, 2003.), a trenutno je član New York Nicksa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.