Marjanović: Očekujem tvrde mečeve

Košarkaš San Antonija o finalistima ABA lige

Marjanović: Očekujem tvrde mečeve

D. Vejo

Pred košarkašima Crvene zvezde i Mega Leksa je prva finalna serija play-offa. I jedni i drugi igraju impresivno ove sezone, a o susretu ove dvije ekipe i o tome ko bi mogao ponijeti titulu najboljeg pričao je nekadašnji igrač ova dva tima.

Boban Marjanović branio je boje i jednih i drugih, a sada igra u najjačoj ligi na svijetu, NBA. Trenutno brani boje San Antonija, ali nije mogao biti suzdržan kada je u pitanju prva finalna utakmica play-offa ABA lige.

"Zvezda igra odlično ove sezone. Sjajni su bili u Euroligi kao i u ABA ligi. Zasluženo su u finalu i jedni i drugi. Dejan Milojević ima jedno sjajno iskustvo koje prenosi na igrače, što je dobro jer Mega igra košarku lijepu za oči. Sa druge strane, Radonjić je uspostavio sistem koji izvanredno funkcioniše  tako da očekujem tvrde mečeve", rekao je za inostrane medije centar San Antonija, Boban Marjanović.

Prvi finalni meč igra se 28. aprila, a uloga domaćina pripast će crveno-bijelima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije