Marjanović: Želim u reprezentaciju

Centar Detroit Pistonsa

Marjanović: Želim u reprezentaciju

Igrač Detroit Pistonsa Boban Marjanović istakao je da bi volio da zaigra za reprezentaciju.

Gorostasni centar nije se našao na spisku Aleksandra Đorđevića za OI u Riju, ali je izrazio želju da nastupi u dresu 'Orlova'.

"Moj odnos sa Đorđevićem je dobar. Volio bih da igram za reprezentaciju svaki put kada dobijem poziv", rekao je Marjanović za sajt FIBA-e, te objasnio razloge zbog kojih se nije odazvao selektoru Đorđeviću za kvalifikacioni turnir za OI.

"Selektor je odlučio da na Olimpijske igre vodi one koji su igrali kvalifikacioni turnir, to je bila njegova ideja i ja sam se usaglasio s njim".

On je dodao da je iza njega turbulentan period i da zbog straha od povrede prije potpisivanja novog ugovora u NBA ligi nije bio spreman da pomogne 'Orlovima'. 

"Bio sam pravi navijač, vikao sam, radovao se, kao i cijela moja porodica i prijatelji. Gledali smo svaku utakmicu i naravno da smo navijači za reprezentaciju i sve sportiste iz Srbije. Ali, jednostavno, nisam smio da rizikujem povredu", zaključio je Marjanović, koji je tokom ove sezone odigrao samo 10 mečeva u dresu Detroita.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi